Moschino – enkla och unika parfymer

Vad gör Uma Thurman, Natalie Imbruglia, Kylie Minogue och Nicole Kidman har gemensamt? Alla dessa vackra damer är förtjust i att bära signaturen kläder mönster från modehuset Moschino. Grundat av den italienska modeskaparen Franco Moschino 1983 var företaget en utökad mode och accessoarer centrum som har flera märken av kläder, accessoarer och parfymer.

o.20391Kläder designad och distribueras av denna modehuset har tydliga särdrag av att vara unik, sexig, klassiskt och nyckfull alla på samma gång. Mode experter konstatera att Moschino plagg är alltid grusa med praktisk humor, även om det finns mycket känsla och estetik till dem.

Till exempel, Milano-baserade modehuset var ansvarig för kläder som bärs av artister i vinter-OS 2006 i Turin, Italien. I nämnda tillfälle var artister klädda i kläder som var inspirerade och konstruerade efter bergen i Turin.

År 2005, ett av Kylie Minogue: s mest omtalade konsertturné kallad ”Showgirl” stöddes och klädd av Moschino. Den största hits rundtur i Kylie Minogue förvandlades till en imponerande uppvisning av distinkta, men ändå unika och mycket moderiktiga kläder designade exklusivt av Moschino.

Att veta mannen bakom etiketten skulle bidra till att ytterligare förstå drivkraften bakom företaget. Franco Moschino (avliden) föddes 1950 i Milano, Italien. Han började sin modekarriär som en novis mode sketcher för den populära klädföretaget Giorgio Armani. Känd för sin bristande respekt för konventionellt sätt, Mr Moschino strävat efter att komma ut med mönster som trotsar den normala, och som så, kunde etablera en nisch i modevärlden av hans eget.

År 1987 lanserade företaget en egen doftkollektion för kvinnor. Följande år, introducerade företaget sin spridning linje; det initialt kallas Cheap & Chic. Sedan dess Moschino parfym blev till doften sektorn vad varumärket är att klädindustrin. Moschino parfym bara stod ut att vara unik och skiljer sig från resten av parfymer på marknaden. Dess enkelhet och unika var trotsig för den vanliga. Faktum var att en Moschino varumärke.

Bevis på dess unika var ett löpande skämt när malaria spreds som epidemi i Italien under 1990-talet och början av 2000-talet. Skämtet sade att spraya Moschino parfym var ett säkert sätt att avvärja de dödliga och otäcka myggor som sprider sjukdomen. Den dyra parfym reagerade inte på skämt, men det sades att en sådan humor hjälpte Moschino parfym ytterligare hitta och markera sin egen parfym nisch.

Hittills Moschino parfymer är en av de dyraste och mest eftertraktade. De dofter delas ut globalt. Även om det finns bara ett begränsat antal återförsäljare och butiker som säljer parfymer, kunde konsumenterna enkelt beställa en flaska eller flaskor av deras favorit Moschino dofter via online shopping butiker.

Om du är trotsiga av de vanliga och du siktar på att etablera egna bild använder dofter, är det dags att du får en flaska din egen Moschino parfym. Taggen priser är normalt dyra, men säkert kommer du erkänna att det verkligen lönar sig att sticka ut och vara annorlunda.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *