Idéer för en ”ren” bachelorparty

Kommer din vän snart att gifta sig? Planerar att kasta en stagfest för att fira sin singel för sista gången? Ja, det här är en bra idé. Men hur ska du fira din pojkes natt utan att lämna bruden orolig för det mesta av natten före bröllopsdagen planering? I den här artikeln kommer vi att prata om några bra idéer du kan göra för att fira en ”ren” ungkarlfest. Denna artikel är skapad för killar som vill tillbringa en killar fest som har rent rent roligt före bröllopet och debunk det negativa begreppet som ofta är förknippat med unga partier.

Tillbringa natten med dessa ”trevliga” Bachelor Party Ideas:

De flesta tjejer fruktar att höra ordet ”ungkarlparty” före bröllopet eftersom det kan ge upphov till stygga bilder av vin och kvinnor. Även om den här ideen inte är sant för det mesta, kan de flesta kvinnor inte undvika att bli störd om deras man släpps lös med sina vänner på natten före bröllopet. För att försäkra bruden att brudgummen kommer att vara fokuserad på nästa dags tillfälle och att han inte kommer göra någonting för att äventyra bröllopet, är det några ”rena” sätt du kan göra för att fira bachelorpartiet:

1. Äventyrstema – Om brudgummen är en utåtgående person och en naturälskare, skulle det vara trevligt att kasta ett äventyrs temagruppparty för att hedra honom före bröllopet. Ställ upp en vandringsresa dagar före äktenskapet eller gå på en camping resa, fiskeresa, simma eller ens tillbringa en natt på stranden. Han kommer definitivt att uppskatta dina ansträngningar för att göra honom glad liksom hans brud.

2. Sports tema – En annan bättre idé att spendera ungkarlpartiet är att göra firandet till en sportorienterad. Detta rekommenderas för atletiska brudgummar som spenderar merparten av sin tid att spela sin favorit sport. Organisera en fotbollsmatch, ett basketspel, eller ta med dina andra vänner i hans favorit extrema sport. Eller om han är i sport men inte riktigt atletisk, varför inte spendera ungkarlpartiet genom att titta på baseball eller basketmatch och skrika högst upp för att heja på hans favoritlag? Detta kommer verkligen att öka sin moral och få sig redo för nästa dag. Bortsett från det kan du också köpa honom några biljetter och bjuda in alla dina killarvänner att titta på en match i UFC (Ultimate Fighting Championship) och lära känna hur det känns som att vara i en levande MMA-kamp. Inte bara kommer du ha en bra tid, men du kan dricka öl medan du njuter av spelen samtidigt!

3. Alternativa idéer – Gå över det vanliga hjortpartiet firandet och gör något intressant ”killar-orienterade” aktiviteter. Tillbringa festen genom att göra det till ett pokernatt tema och organisera en pokerturnering med dina vänner för att hedra brudgummen. Eller om han är en videospelare, så ha en videospel helg för festen och ha en bra tid före den stora dagen genom att ha drycker och videospel i massor.

I slutändan finns det många bachelor party idéer du kan göra utan att behöva riskera att förstöra bröllopsfestet. Försäkra bruden att hon lämnar sin man i goda händer genom att ha en av de ”rena” bachelor party idéerna som nämns ovan och de goda tiderna fortsätter att rulla ”tills mottagningen är över.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *