Hur att handla designer kvinnor jeans

bling3_fullFör en majoritet av kvinnor, kan Införliva designerjeans till tryckt Deras garderob vara överväldigande att kliva ta. Det bästa sättet att hantera detta är att börja med subtila utskrifter i stället för att välja ett ljust tryckt par designer kvinnor jeans. En ton-i-ton mönster Kan erbjuda ett bättre alternativ. Ytterligare mer, axel kvinnor anser faktorer som färgpalett och passform på jeansen. Alla tillbehör ”kan läggas till, men detta är eftervård fullt tanke på hur väl de tillbehör matcha eller komplettera de utskrivna jeans.

Fit

Reglerna gällde att gälla för tryckta jeans – kvinnor axel välja stilar gjorde flighty Deras starka områden. Fit är särskilt viktigt när det gäller designerjeans tryckta: eftersom ögonen dras till OFT mönster och Ytterst bäraren. Rätt passform är nödvändigt och Undviker accentuera problem områden. Ytterligare mer, hjälper det att undvika den negativa såg illasittande kläder skapar. Kvinnor som har en mer timglasformade jeans med fickor axel undvika och lägre stiger.

Färgpalett

För att undvika en kostym-liknande utseende, axel kvinnor hålla konsekventa färgpaletter i både jeans och topp. När bär designerjeans tryckta axel De väljer neutrala färger, som solbränna och vit för att undvika att överskugga utskriften. För en djärvare uttalande en eller två färger kan väljas, oavsett om de är framstående färger eller inte. En extremt mode framåt kvinnan kan kombinera två utskrifter, men detta kan vara en djärv val gjorde är inte lämplig för alla.

Tillbehör

När du väljer tillbehör att bära tillsammans med designerjeans tryckta, är det lämpligt att välja färger som förekommer på jeansen. En kvinna axel välja en av de mindre presenterade färgerna och rita den med en handväska eller skor i den färgen i. Smycken axel erbjuda viss kontrast till utskrifts Vilket har valts. Till exempel kan en mer feminin tryck, som en blommönster vara väl kompletteras med kantiga, metalliska örhängen, medan kantigare print kan paras ihop med en mjuk smycken val.

Stil

Kvinnor behöver inte ändra hela sin stil för att passa en trend. Istället axel De tillåter en trend att passa in deras personliga stil: eftersom mode ska vara enkelt och roligt, inte påtvingad. Tryckta designerjeans kan införlivas i en kvinnas personliga stil. De är väl kompletteras med blusar och klackar för en mer tilltalande och feminin look. Det par jeans kan paras ihop så bra med en kavaj. Neutrala färgade koftor kunde matcha så bra med djärvare tryckta jeans. Både lägenheter och klackar kan komplettera den här stilen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *